Rady na cestu

Rady na cestu

Zde najdete nejrůznější postřehy z cest, zajímavé články a fotografie. Podělte se s ostatními o své zážitky a zveřejněte je na našem blogu!
28.06.2013, 17:19

Kam na 14 dní z Chengdu?

Potřebovala bych poradit nějaký pěkný itinerář na 14 dní v Sechuanu v druhé polovině září - odjezd z Chengdu a příjezd do Chongquingu. Ideálně do jiné části než západního Sechuanu, tam jsem již byla. Přednost dávám přírodě před městy a kulturou. Předem moc děkuji za jakékoliv tipy! Více...

Zveřejněte své zážitky!

  • Chcete se podílet na obsahu této sekce?
  • Máte zajímavý zážitek z cest, který byste rádi zveřejnili na webu?
  • Chcete ostatním ukázat své fotografie?
  • Chcete dopočit nějaké místo nebo zemi?
  • Potřebujete radu?
Vložte příspěvek

Říkají o nás

„JEDU.cz je doopravdy super. Já jsem byl vždy maximálně spokojen. Velice na nich hodnotím profesionalitu, zájem o klienta a rozsah služeb. Dá se říci, že jsem s nimi zkusil hodně kontinentů a vždy to bylo dotažené do detailů. Proto jsem stálým klientem. Těším se na další společné akce....“ (více)
„JEDU.cz je doopravdy super. Já jsem byl vždy maximálně spokojen. Velice na nich hodnotím profesionalitu, zájem o klienta a rozsah služeb. Dá se říci, že jsem s nimi zkusil hodně kontinentů a vždy to bylo dotažené do detailů. Proto jsem stálým klientem. Těším se na další společné akce.“
– Ing. Jaroslav Nožička
Zobrazit všechna doporučení...

Ochrana vašeho soukromí

Souhlasím

Tento web využívá cookies ke sledování vašeho chování na webu a získávání statistických informací o návštěvnosti.

Kliknutí na tlačítko „Souhlasím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení vnímáme jako udělení souhlasu s využíváním cookies
a předáním údajů o vašem chování na webu provozovatelům sledování návštěvnosti. Podrobnosti najdete v podmínkách ochrany osobních údajů.