Článek

Poradna: Kam na 14 dní z Chengdu?

Potřebovala bych poradit nějaký pěkný itinerář na 14 dní v Sechuanu v druhé polovině září - odjezd z Chengdu a příjezd do Chongquingu. Ideálně do jiné části než západního Sechuanu, tam jsem již byla. Přednost dávám přírodě před městy a kulturou. Předem moc děkuji za jakékoliv tipy!

1 komentáře

  • Kateřina Ďurove (13.05.2015, 16:30) souhlasím (0) nesouhlasím (0) reagovat
    Doporučuji navštívit Leshan (největší sedící Buddha vytesaný do skály na soutoku řek), Emei Shan (posvátná buddhistická hora) - kompletní výšlap (3.099 m.n.m.) po schodech zabere 3 dny. Dole je pak spa. Rezervace Wolong, kde lze pozorovat pandy v přírodě, i když ne zcela volně. Na severu pak národní park Jiuzhaigou, kde jsou zkamenělé stromy v jezírcích (zapsáno v UNESCO, bohužel osobně jsem nestihla, ale všichini co navštívili, tak si chválí), stejně tak vesnice Songpan a túry na konci do lesů a hor.

Vložte komentář


Vložte komentář

Zveřejněte své zážitky!

  • Chcete se podílet na obsahu této sekce?
  • Máte zajímavý zážitek z cest, který byste rádi zveřejnili na webu?
  • Chcete ostatním ukázat své fotografie?
  • Chcete dopočit nějaké místo nebo zemi?
  • Potřebujete radu?
Vložte příspěvek

Říkají o nás

„V lednu 2012 jsme s manželem měli od JEDU.cz zajištěnou individuální cestu po Austrálii. Dovolená jako celek se nám moc líbila, i když trasa, kterou jsme ujeli, je spíše pro silnější povahy a není pro někoho, kdo hledá pohodlnou dovolenou. S ubytováním jsme byli skoro vždy velmi spokojeni. Máme ...“ (více)
„V lednu 2012 jsme s manželem měli od JEDU.cz zajištěnou individuální cestu po Austrálii. Dovolená jako celek se nám moc líbila, i když trasa, kterou jsme ujeli, je spíše pro silnější povahy a není pro někoho, kdo hledá pohodlnou dovolenou. S ubytováním jsme byli skoro vždy velmi spokojeni. Máme moc krásných zážitků a viděli jsme toho opravdu hodně, hlavně přírody apod. Děkujeme za krásnou a nezapomenutelnou dovolenou.“
– Renata P.
Zobrazit všechna doporučení...

Ochrana vašeho soukromí

Souhlasím

Tento web využívá cookies ke sledování vašeho chování na webu a získávání statistických informací o návštěvnosti.

Kliknutí na tlačítko „Souhlasím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení vnímáme jako udělení souhlasu s využíváním cookies
a předáním údajů o vašem chování na webu provozovatelům sledování návštěvnosti. Podrobnosti najdete v podmínkách ochrany osobních údajů.