Vízum

Víza USA

Zeptat se nebo objednat Na víza jsme specialisté. Vízovým servisem se zabýváme již téměř 10 let a vlastníme nezbytné know-how, které vám pomůže dané vízum získat.

Co je nutné k vyřízení víza do země USA?

Pokud jedete do USA na dobu kratší než 90 dní a splňujete níže uvedené podmínky, můžete prostřednitvím naší CK zažádat o povolení k pobytu, tzv. ESTA. Toto povolení bude platné 2 roky po jeho vydání.

Podmínky pro udělení ESTA:

  • Cestovní pas platný nejméně po dobu šesti měsíců po vaší zamýšlené návštěvě.
  • Jste občanem nebo příslušníkem země, jež se účastní bezvízového programu a vydala váš cestovní pas. Občan ČR podmínky splňuje.
  • Biometrický pas vydávaný po 1. 9. 2006.
  • Vyplněný dotazník – zašleme na vyžádání nebo po učinění objednávky.

POZOR změna, o ESTU nově nemohou žádat:

Občané států zařazených do bezvízového programu, kteří cestovali nebo pobývali v Iránu, Iráku, Súdánu nebo Sýrii po 1. březnu 2011 včetně (s výjimkou pro cesty za diplomatickými nebo vojenskými účely ve službách země zařazené do bezvízového programu)
Občané států zařazených do bezvízového programu, kteří jsou zároveň státními příslušníky Iránu, Iráku, Súdánu nebo Sýrie
Tyto osoby jsou nadále oprávněné žádat o víza obvyklým imigračním způsobem na ambasádách a konzulátech. V případě naléhavé cesty za obchodním, zdravotním nebo humanitárním účelem, jsou ambasády a konzuláty USA připraveny vyřizovat žádosti ve zrychleném řízení.
Od 21. ledna 2016, bude cestujícím, kteří jsou aktuálně držiteli dvojího občanství jednoho z těchto čtyř států uvedených výše a mají aktuálně platné Electronic System for Travel Authorizations (ESTAs), jejich aktuální ESTA zrušena.

Cena

Poplatek za vyřízení (již včetně poplatku ambasádě) povolení je 800 Kč/os.

Doba vyřízení

5 pracovních dní

Podrobnosti

Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost (DHS) doporučuje požádat o povolení ihned po té, co začnete cestu do USA plánovat, nejpozději však 72 hodin předem. Každá odsouhlasená žádost pak bude platná po dobu dvou let, během kterých můžete vycestovat do Spojených států opakovaně na dobu max. 3 měsíců, aniž byste žádali o další povolení. Povolení končí dříve v případě konce platnosti cestovního pasu. Pokud bude vaše žádost zamítnuta, budete muset požádat o víza na americké ambasádě. Více informací o jejich vydávání naleznete na stránkách Velvyslanectví USA v Praze.

Vízum potřebujete, jedete-li do USA na dobu delší než 90 dní, za prací či za studiem anebo nevlastníte pas s biometrickými údaji. V tom případě se vás týká dřívější postup žádosti o vízum – vyplnit formulář + sjednat si pohovor na ambasádě (vše nutno individuálně). Klasická víza nevyřizujeme!

Dotaz/objednávka

Říkají o nás

„Chtěl bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za Vaši ochotu a výborné služby, které jste mi v průběhu vyřizování všech potřebných náležitostí poskytli. Byl jsem velice spokojen a v případě další potřeby se zcela jistě opět obrátím na Vás. Vaši kancelář rád doporučím všem cestovatelům....“ (více)
„Chtěl bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za Vaši ochotu a výborné služby, které jste mi v průběhu vyřizování všech potřebných náležitostí poskytli. Byl jsem velice spokojen a v případě další potřeby se zcela jistě opět obrátím na Vás. Vaši kancelář rád doporučím všem cestovatelům.“
– Petr Polák
Zobrazit všechna doporučení...
Pronajmout si auto
Zakoupit letenku

Ochrana vašeho soukromí

Souhlasím

Tento web využívá cookies ke sledování vašeho chování na webu a získávání statistických informací o návštěvnosti.

Kliknutí na tlačítko „Souhlasím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení vnímáme jako udělení souhlasu s využíváním cookies
a předáním údajů o vašem chování na webu provozovatelům sledování návštěvnosti. Podrobnosti najdete v podmínkách ochrany osobních údajů.