Vízum

Víza Srí Lanka

Zeptat se nebo objednat Na víza jsme specialisté. Vízovým servisem se zabýváme již téměř 10 let a vlastníme nezbytné know-how, které vám pomůže dané vízum získat.

Co je nutné k vyřízení víza do země Srí Lanka?

ETA – Turistická víza

  • Cestovní pas platný 6 měsíců po návratu ze Srí Lanky – i pro dítě (poslat naskenovaný pas e-mailem)
  • dotazník (v naší CK – pošleme e-mailem)

Při příletu na Srí Lanku můžete být požádáni doložit:

- zpáteční letenku

- dostatek finančních prostředků (30 USD/den)

Cena

Ceny včetně poplatků imigračnímu úřadu:

ETA – Turistická a tranzitní víza

1 nebo 2 vstupy na 30 dní – 1 400,-/osoba

ETA – Business multiple vstupy na 30 dní – 2 200,-/osoba

 

 

Doba vyřízení

3 dny

Podrobnosti

Od 1.1.2012 vzniká povinnost  zažádat si o ETA – turistická či transitní víza předem před příletem na Srí Lanku!

Dotaz/objednávka

Říkají o nás

„Na CK Jedu.cz jsem se obrátil z toho důvodu, že mi žádná jiná instituce nebyla schopná poradit ohledně vystavení víza do Gambie. Osobní a přátelský přístup pana inženýra Tattermusche mi pomohl tuto situaci vyřešit a vízum jsem měl za 10 dní vyřízené. I v budoucnu proto využiji služeb CK Jedu.cz p...“ (více)
„Na CK Jedu.cz jsem se obrátil z toho důvodu, že mi žádná jiná instituce nebyla schopná poradit ohledně vystavení víza do Gambie. Osobní a přátelský přístup pana inženýra Tattermusche mi pomohl tuto situaci vyřešit a vízum jsem měl za 10 dní vyřízené. I v budoucnu proto využiji služeb CK Jedu.cz pro mé další cesty. “
– Filip Strych
Zobrazit všechna doporučení...
Pronajmout si auto
Zakoupit letenku