Vízum

Víza Mongolsko

Zeptat se nebo objednat Na víza jsme specialisté. Vízovým servisem se zabýváme již téměř 10 let a vlastníme nezbytné know-how, které vám pomůže dané vízum získat.

Co je nutné k vyřízení víza do země Mongolsko?

Turistická víza

  • platný cestovní pas min. 6 měsíců po návratu z Mongolska
  • 1x fotografie (kvalitní, aktuální, velikost 35 x 45 mm)
  • itinerář cesty (vytvoří CK)
  • vyplněná žádost o vízum (k dispozici v naší CK)
  • cestovní pojištění (zajistí CK)

Tranzitní víza

  • letenky nebo vlakové jízdenky  – případně kopie technického průkazu auta nebo motorky
  • vízum do cílové země

Obchodní víza:

Stejné podklady jako u turistiky + údaje o mongolské firmě a nejlépe i jednoduché pozvání z mongolské firmy poslané e-mailem.

 

Cena

Turistická a obchodní  víza na 1 vstup:

  • pro 1 osobu  2 700,- Kč
  • pro 2 osoby  2 550,- Kč /osoba
  • pro 3 a více osob  2 500,- Kč /osoba

Urgent vyřízení za cca 3 dny příplatek 1 700,- Kč /osoba.

Doba vyřízení

8 - 9 dní

Podrobnosti

Dotaz/objednávka

Říkají o nás

„Víza pro naší cestu do Afriky zajišťovala CK JEDU.cz. Spolupráce byla vynikající, všechny všetečné dotazy byly zodpovězeny ihned a k naší plné spokojenosti, vše bylo vyřízeno včas a v pořádku. “
„Víza pro naší cestu do Afriky zajišťovala CK JEDU.cz. Spolupráce byla vynikající, všechny všetečné dotazy byly zodpovězeny ihned a k naší plné spokojenosti, vše bylo vyřízeno včas a v pořádku. “
– Michaela Dryjová
Zobrazit všechna doporučení...
Pronajmout si auto
Zakoupit letenku

Ochrana vašeho soukromí

Souhlasím

Tento web využívá cookies ke sledování vašeho chování na webu a získávání statistických informací o návštěvnosti.

Kliknutí na tlačítko „Souhlasím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení vnímáme jako udělení souhlasu s využíváním cookies
a předáním údajů o vašem chování na webu provozovatelům sledování návštěvnosti. Podrobnosti najdete v podmínkách ochrany osobních údajů.